home of the Moldova's national Socca team
News 1

CAMPIONATUL MONDIAL

Moldova News | 1 год назад

Fără îndoială, evenimentul principal al anului în mișcarea Socca. Datele campionatului mondial au fost schimbate de mai multe ori, după ce Mexicul a fost anulat. O posibilă locație pentru Cupa Mondială ar putea fi Moldova, dar Cupa Mondială a mers în Ungaria.


38 de echipe naționale din întreaga lume au venit la Budapesta. Națională Socca a Moldovei a jucat cinci meciuri. Vezi mai jos un proiect special din Ungaria.


MOLDOVA – BRAZILIA

Sa decis în ultimele minute. Naționala Moldovei a primit un gol și a pierdut în fața viitorilor campioni mondiali.


MOLDOVA – SPANIA

A fost o întâlnire amicală. Ai noștri au câștigat prima victorie pe terenul Cupei Mondiale-2022.


BELGIA – MOLDOVA

Cel mai dramatic meci al întregului turneu, cu siguranță. Moldova și Belgia au jucat de două ori într-o singură zi. În primul rând, jocul a fost oprit în minutul 12 din cauza vremii nefavorabile. Până atunci, echipa noastră câștiga deja cu scorul de 2:0. S-a decis amânarea meciului pentru seară, conform regulamentului ISF, trebuia să o ia de la capăt. Dublu doi. Când Moldova a rămas fără un jucător după roșu în prima repriză, se părea că asta era tot. Dar baieții lui Serghei Epureanu au găsit puteri
și au făcut aproape imposibilul. În minoritate, au marcat trei și au obținut prima victorie oficială la Cupa Mondială-2022. Video Raportul acestui meci pe pagina de Facebook a Socca Moldova a acumulat 200 de mii de vizualizări.


MOLDOVA – GEORGIA

Un meci dur în care s-a hotărât soarta echipei Moldova. Era necesar să câștigăm, un egal, de altfel, se potrivea și așa s-a întâmplat. 1:1 – MOLDOVA a mers în optimile de finală ale Campionatului Mondial.


KAZAHSTAN – MOLDOVA

Socca-mașina – așa a fost numită echipa națională a Kazahstanului la Cupa Mondială. Adversarul nu a lăsat nicio șansă. O înfrângere dură, o retrogradare din turneu, dar un loc în top 16 a rămas cu Moldova. Kazahstanul a ajuns în finală contra Braziliei, care și a câștigat Cupa Mondială Socca-2022. Echipa Moldovei a pierdut doar în două meciuri și două în fața celor mai bune echipe. La finalul anului, în clasamentul ISF, Moldova închide TOP-10 din cele mai puternice.