home of the Moldova's national Socca team
News 3

CINE VA DEVENI NOUL CAMPION LA AMOLIGA ȘI VA AJUNGE ÎN MAREA FINALĂ DIN 2023?

Moldova News | 1 год назад

Campioana Amoliga se va apropia de super premiu. Сele mai bune echipe din toamnă și primăvară vor concura în marea finală. Printre altele, va fi stabilit clubul de bază al naționalei Socca Moldova. Echipa națională va participa la Cupa Mondială din 2023 în iunie, care va avea loc în Germania.

▫️ La un pas de titlu și intrarea în marea finală sunt «Geotermal» și «Victoria». În timp ce «Victoria» a decis săptămâna trecută problema calificării în finală, atunci «Geotermal» sa folosit de condiții noi a Regulamentului și a câștigat seria după ce a pierdut primul meci de la «Volta». Al treilea meci al seriei s-a dovedit a fi așa de tare încât parcă să fie ca o finală. «Geotermal» a condus 2:0, dar adversarul a revenit. Urmau să decidă meciul la bulituri, asta ar fi fost toată dramaturgia confruntării. Cu toate acestea, un autogol în ultimele minute a ajutat «Geotermal» să câștige. «Volta» va juca un meci pentru locul trei.

▫️ «Dynamis» a învins «Arsenal», și a căzut oficial din funcția de vicecampioană pe locul cinci în acest sezon. FC «Tiraspol» a trecut de «KBK». Medaliata cu «bronz» în sezonul trecut este doar a șasea în această ediție. «Arsenal» termină pe locul șapte, «KBC» pe locul opt.